PRODUCCIONS DE REIS’21

REIS 2021 Esplugues de Llobregat

Aquest any, com ja és habitual, hem participat en l’Arribada de Ses Magestats els Reig Mags d’Orient a Esplugues de Llobregat, que ha canviat el seu format creant un Campament Reial, previ a l’arribada dels Reis, per tal que els més petits poguessin visitar de primera mà en Fanguet, els patges reials, i diversos espais amb recreacions de la tradicional cavalcada com el llit o la carbonera.

Ens hem fet càrrec de la part tècnica, subministrant equips de so, il·luminació i visuals per a cobrir els diversos espais.

El dia 5 es va realitzar la representació en directe i via streaming de l’obra “En Fanguet, la Terrisseta i els Tres Reis!” i per la tarda l’acte d’entrega de la clau, que va ser retransmès pel canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

REIS 2021 Cabrera de Mar

Quenoparilafesta s’ha fet càrrec de la producció íntegra, artística i tècnica, del Cicle de Nadal i Reis de Cabrera de Mar, un conjunt d’activitats pels voltants de les festes nadalenques.

El cicle va comptar amb dos matins d’activitats infantils (Jocs Gegants i Concert Musical de Diverband) i l’assistència del Missatger Reial, que va recollir les cartes dels nens i nenes. També es va dur a terme la presentació de l’exposició de Pessebres i un taller de cuines online.

L’activitat principal era l’Itinerari Reial que es va dur a terme la tarda del dia 5 de gener. Un recorregut per la Plaça de la Fàbrica, Cal Conde i la Plaça de l’Ajuntament on els visitants podien gaudir de diverses postals relacionades amb la cavalcada com la fàbrica de regals, l’anem a dormir, la carbonera i la bústia reial, vem poder gaudir de diversos balls nadalencs i finalment davant de l’Ajuntament els reis feien entrega d’un petit obsequi als més petits.

 

FIL MUSICAL Montcada i Reixac

Per segon any consecutiu hem instal·lat un fil musical als principals carrers comercials de Montcada i Reixac, per tal d’amenitzar les compres dels ciutadans durant les dates nadalenques.

 

CONCERT ANY NOU Castellbisbal

Ens hem fet càrrec de l’assistència tècnica dels diversos actes programats durant les festes a  l’Auditori Els Costals, de Castellbisbal, com són el Concert d’Any Nou ofert per la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, el concert infantil de Macedònia i la representació de Circus Show.