FESTA MAJOR CABRILS 2020

Tenim el plaer de comptar amb clients atrevits i compromesos amb la cultura, que tot i les dificultats que hem viscut aquest any, han buscat mil i una alternatives per tal de poder oferir cultura als seus ciutadans.

Aquí us expliquem el cas de Cabrils, que ha readaptat la seva Festa Major per tal de complir amb la normativa del moment i oferir espais segurs als assistents.

La Festa Major de Santa Creu (abril), en plena pandèmia covid-19 la vem fer 100% online, a través del canal de Youtube de l’Ajuntament, amb actuacions gravades expressament per l’ocasió. Es va fer una programació en tres franges horàries, mati, tarda i nit, pensada per a tres públics.

La franja del mati estava pensada per a un públic familiar, amb actuacions infantils de música, màgia i circ. A la tarda vem tenir actuacions per a públic adult, amb cançó tradicional, ballables, teatre i humor. I a la nit va ser l’hora pels joves, amb actuacions de grups musicals de primer nivell.

 

La Festa Major de Santa Elena (agost), es va fer en directe en dos espais amb reserva prèvia d’entrada, control d’aforament, taules per separar els nuclis familiars i molt bon rotllo.

Hi vem tenir actuacions de’n Peyu, Dàmaris Gelabert, DJ Sendo, The Tyets, The Chanclettes, Cia. Sabanni, Miquel Moya, David Saas, Abba The New Experience i Cavall Bernat.