AUDIOVISUALS

Servei de muntatge, sonorització, il·luminació, efectes visuals, realització en directe, streamings i infraestructures per a tot tipus d’esdeveniments, adaptant-nos a les necessitats de l’acte, de l’espai i als requeriments del client i dels artistes

PRODUCCIONS

Convertim els teus somnis en realitat. Ens ocupem de tot el que necessita el teu esdeveniment. Organitzem tot tipus de projectes i treballem amb tots els estils i les disciplines artístiques. Gestions i tràmits administratius, permisos d’activitat, altes TGSS, liquidacions SGAE,…

GESTIÓ D’ESPAIS

Oferim el servei de gestió equipaments o espais culturals, des del servei tècnic, el lloguer de material complementari, la producció, la programació i el manteniment.

LLOGUER DE MATERIAL

Posem a disposició dels nostres clients un ampli estoc de material de so, llum, visuals i infraestructures, amb diferents opcions de lloguer.

Els equips es poden llogar per dies amb descomptes especials per diversos dies consecutius o lloguers de llarga durada.

Podeu trobar el llistat complert del material al nostre Catàleg.

INSTALACIONS I MANTENIMENTS

Servei complert per a remodelar o equipar de nou un espai amb material de so, llum i visuals. Oferim l’assessorament, disseny acústic, subministrament del material i instal·lació complerta, així com una posterior formació a l’usuari habitual.
Servei de posada a punt, revisió i manteniment preventiu i correctiu d’equips en instal·lacions fixes.